HALI SAHALAR HIZLA YÜKSELİYOR

Kula Belediyesi tarafından yapımı devam eden halı sahalar tamamlanmak için gün sayıyor. Çukurbağ, Sarıgöz Oğlu Camisi ve İmam Hatip Lisesine yapılan halı sahaların inşaatları hızla devam ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında basın açıklaması yapan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında, "Kula'da uzun yıllardan bu yana ciddi eksikliği hissedilen halı saha problemini ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Kula'da biri kapalı olmak üzere üç adet halı saha inşaatının ihalesini yaparak inşaat çalışmalarına başladık. Gelecek nesillerimize bırakacağımız en güzel eserler arasında yer alacak olan bu spor tesislerimiz aynı zamanda da çocuklarımızın aileleri ile birlikte zaman geçirebilecekleri bir alan olacak. Kulamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

22.7.2016