Kula Merkez İtfaiye Görev Başında

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi’nin Kula’da yapımını tamamladığı Merkez İtfaiye Amirliği, törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Telsizden Personele Seslendi

Merkez İtfaiye Amirliği’ndeki görevli itfaiye personelleri ile tek tek tokalaşan Başkan Ergün ve Başkan Tosun, kazasız-belasız görevler yapmaları temennisinde bulundu. İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül’den yeni bina ve personel durumu hakkında bilgi alan Başkanlar, 17 ilçenin tamamında her alanda olduğu gibi, itfaiye hizmetlerinde de tek hedeflerinin kusursuz hizmet vermek olduğunu vurguladı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte Merkez İtfaiye Amirliği’nin açılış kurdelesini kesen Başkan Ergün ve Başkan Tosun, merkezin hayırlı hizmetler vermesini diledi. Kurdele kesiminin ardından binada incelemelerde bulunan Başkan Ergün ve Başkan Tosun, itfaiye telsizinden tüm personele iyi çalışmalar ve kolaylıklar diledi.

22.11.2016