KULA HEYETİ, BAKAN KASAPOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve beraberindeki Cumhur İttifakı İlçe Temsilcileri Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok’dan oluşan Kula heyeti Ankara'dan müjdelerle döndü.

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve beraberindeki Cumhur İttifakı İlçe Temsilcileri Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok’tan oluşan heyet, Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü.  Kula heyeti, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda gerçekleşen ziyarette hem devam eden projelerin hızlandırılması hem de yeni projelere destek için ulaşımdan turizme, sağlıktan spora kadar her alanda Kula’ya ciddi destek veren Kulalı Bakan Kasapoğlu’na çalışmalar hakkında bilgi sundu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindeki bürokratlar ile birlikte yapılan toplantıda Kula’daki gençlik ve spor yatırımları ile devam eden yeni hastane, 304 konutlu TOKİ, doğalgaz, Kula Karma Organize Sanayi Bölgesi gibi projeler ele alındı. Bakan Kasapoğlu, yeni yatırım ve projeleri Kulalılarla buluşturmak adına en yakın zamanda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih Dönmez ile birlikte Kula’yı ziyaret edeceğinin bilgisini verdi. Toplantı sonunda Kula heyetine çalışmalarında başarılar dileyen Bakan Kasapoğlu, Kulalı hemşerilerine selam söyledi.

Başkan Tosun; “Yeni Projelerimiz Var”
Toplantının ardından yazılı açıklamada bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Mutluyuz, gururluyuz. Kulalı hemşehrimiz, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bugün konuğu olduk. Sayın Bakanımız Kula’nın sorunlarını biliyor ve çalışmaları yakından takip ediyor. Kula’ya hizmet etmekten mutluluk duyduğunu da ifade ederek bizleri çok güzel ağırladı. Sayın Bakanımız çok kısa zamanda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez ile birlikte Kula'ya bizzat geleceklerini ve önemli yatırım ve projelerin müjdesini verdi. Kula'ya yatırım ve hizmet noktasında her projemize sınırsız destek veren Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum. Kulamız için hayırlı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

27.1.2021