12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ'NÜN 100. YILI

Kula’da, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreni gerçekleştirildi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü dolayısıyla Yunus Emre Kültür Merkezi’nde kutlama programı düzenlendi. Törene, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Mehmet Uçak, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okumuş, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, STK temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler pandemi kurallarına uygun bir şekilde katıldı. Törende İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması'nda Jeopark Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zehra Eylül Kasar'ın Manisa ikincisi olması dolayısıyla Manisa'daki programa katıldığından yarışma ikincisi Fatih Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Asu Turan İstiklal Marşı'nı oldu. Tören, öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı şiir gösterisi ile son buldu.

12.3.2021