BAŞKAN TOSUN, MHP 13. OLAĞAN BÜYÜK KURULTAYINA KATILDI

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Olağan Büyük Kurultayı’na katıldı. Kongrede oy kullanan Başkan Tosun ile birlikte MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok ve Tevfik Akçay da kongreye katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu’nda “İstiklal İçin Birlik İstikbal İçin Dirlik” temasıyla düzenlendi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları, Büyükşehir ve İl ve İlçe Belediye Başkanları, MHP İL ve İlçe Teşkilat Başknaları ve delegelerin katılımıyla gerçekleşen kongreye Kula’dan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok ve Tevfik Akçay katıldı.  Manisa MHP Teşkilatı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP’li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve parti teşkilatıyla birlikte kurultaya katılan Başkan Tosun, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile de bir araya geldi. Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunarak temaslarda bulunan Başkan Tosun, kurultayda Manisa TV’nin canlı yayına konuk olarak katılarak ülke siyaseti ve kurultay hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Manisa TV’nin canlı yayınında Özgür Hancıoğlu’na değerlendirmelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; “Milliyetçi Hareket Partimiz 13. Olağan Büyük Kurultayımız, ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz ve partimiz için hayırlı olsun. Kurultayımız, böylesine hassas bir pandemi döneminde büyük bir organizasyonla başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Her türlü etkinlik ve programda alınması gereken tedbirlerin alındığı kurultayımızı büyük bir titizlikle hazırlayanlara teşekkür ediyorum. İnşallah, ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak ekip ve kadroların bu kadrolar olduğundan dolayı alınacak mesafe ve izlenecek yol haritası için her zamankinden daha ehemmiyetli olduğunu düşünüyorum. Genel Başkanımızın uluslararası ve ülke siyasetine ilişkin özellikle son döneme etki eden pandemi, küresel ekonomi gibi konularda yapmış olduğu açıklamalar bütün detaylarıyla baktığımızda çok doğru ve yerinde tespitlerden oluşmakta, bu doğrulta Genel Başkanımızın tüm açıklamalarına katılıyorum. Özellikle Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine ‘Türk Tipi Başkanlık Modeli” ifadesi görüşünü önemsediğimi belirtmek isterim. Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’nin istiklali ve istikbali için daha fazla çalışmaya devam edecektir” dedi.

18.3.2021