30 AĞUSTOS ZAFERİ'NIN 99. YILI KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü yurdun dört bir yanında olduğu gibi Kula’da da düzenlenen törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısı ile Kula’da kutlama programı düzenlendi. Yunus Emre ve Şehit Ömer Halis Demir Meydanı’nda yer alan Atatürk Anıtı önünde başlayan törene, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanvekili Nejat Gülmez, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Nurettin Yarımçam, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Gaziler, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kula Kaymakamı Kemal Duru ve Belediye Başkanvekili Nejat Gülmez'in tören alanında bulunanların bayramı kutlaması ve Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan tören bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Çelenk sunma töreni, Personel Asteğmen Kıdemli Üstçavuş Fatih Musluk ve Kula Kaymakamı Kemal Duru’nun günün anlam ve önemini belirten hitapları, öğrenciler tarafından kahramanlık şiirlerinin okunması ile devam etti.
Çelenk sunma töreninin ardından İlçe Şehitliği’ni ziyaret eden Kaymakam Duru ve beraberindeki protokol üyeleri ve vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle vatanın bütünlüğü ve ulusun bağımsızlığı için can veren tüm şehitleri dualarla andı.
Daha sonra Kutlama Komitesi, Kaymakamlık makamına geçmesiyle Kaymakam Kemal Duru ve Belediye Başkanvekili Nejat Gülmez tarafından tebrikler kabul edildi. Tören, Gaziler Derneği ziyareti ile son buldu.

30.8.2021