ETKİNLİK TAKVİMİ
Aralık 2022
PztSalÇarPerCumCmtPaz
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
       

Santral İçin Ön Aydınlatma » Santral İçin Ön Aydınlatma

Çağrı Merkezi Ön Aydınlatma

 

Merhaba,

Yapacağınız görüşmeler güvenliğiniz için kayıt altına alınmaktadır. Kula Belediyesi olarak size daha iyi hizmet verebilmek için çağrı merkezi aracılığıyla bazı kişisel verileriniz işlenmektedir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek amacıyla tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır Aydınlatma metnini dinlemek için lütfen yıldızı tuşlayınız. Bilgi almak istemiyorsanız lütfen bekleyiniz

*Yıldızı tuşlar ise aşağıda yer alan metnin okunması gerekmektedir. *

Kula Belediyesi olarak kişisel verilerinizin korunmasına önem gösteriyoruz. Belediye bünyesinde kişisel verilerinizin korunması için önlemler alınmaktadır. Kişisel verileriniz; hizmetlerimize ilişkin tanıtım ve gerekli bilgilendirmeyi yapabilmek, şikâyet ve önerileri değerlendirebilmek ve belediye ile paylaşılan iletişim kanalları üzerinden doğrudan sizinle irtibata geçebilmek amaçlarıyla işlenmektedir

Kişisel verileriniz, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, Belediyenin bağlı birimleri, ve Belediye içerisinde faaliyetlerin yürütülebilmesi için kullanılan vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Toplanan kişisel verileriniz hem dijital hem de fiziki ortamda muhafaza altında tutulabilecektir

Kişisel verileriniz, amaçla sınırlılık ilkesinin bir gereği olarak işbu aydınlatmada açıklanan amaçların yerine getirilmesi ve her halükârda kanuni süreler, Kula Belediyesi uygulamaları uyarınca işlenmesini gerektiren süre ile sınırlı olarak işlenmekte,  sürelerin dolması ardından ise silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir.

Kişisel verilerinizin işlenmesine ve saklama sürelerine ilişkin daha detaylı bilgi almak ve aydınlatma metinlerinin tamamına ulaşmak için http://www.kula.bel.tr/ adresinde bulunan internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

ÖRNEK MAHİYETİNDEDİR.