EMLAK VE ÇTV ÖDEMELERİNDE SON GÜN 30 KASIM

Kula Belediyesi’ne ait emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerinde son aya girilirken, mükellefler 30 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Belediye Vezneleri’ne ve e-belediye uygulamasına başvurarak vergilerini ödeyebilecekler.

Her yıl iki eşit taksit olarak tahsil edilen emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemelerinde son aya girildi. Kula Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Servisi’nden yapılan açıklamaya göre, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşüp mağdur olmamaları için ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar gerçekleştirilmesi gerektiği belirtildi. Ödemeler belediye veznelerinden yapılabileceği gibi Kula Belediyesi’nin internet adresi üzerindeki e-belediyecilik modülünden yapılabilecek.

8.11.2018