Selim YANBOLU

Hukuk İşleri - Avukat

31 Ocak 1989 yılında Kula’da doğdu. ÖSS’deki başarısı ile Türkiye 2222. İkinci olan Selim Yanbolu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girmeye hak kazandı. Çeşitli Bilimsel/Akademik faaliyetler içinde adından söz ettirdi.  2014 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olup aynı yıl içerisinde  Manisa Barosunda Staj hayatına başladı. 23 Aralık 2015 tarihinde düzenlenen törenle Manisa Barosu Başkanının elinden Avukatlık Cübbesini giyen ve ruhsatnamesini alan Av. Selim Yanbolu Meslek Hayatına 2016 yılında Kula Belediyesi’nde Resmi Kurum Avukatı olarak göreve başlamıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.