İşsizliği Önleme ve İstihdam İşbirliği Projesi

Kula Belediyesi ve özel bir tekstil firması işbirliğiyle Kula’da işsizliği önleme ve istihdam projesi kapsamında hayata geçirilen 30 Milyon Lirayı bulan yatırımla inşa edilen tekstil fabrikası sayesinde 1000 kişi istihdam edildi.

Kula Belediyesi, Akar Tekstil işbirliğiyle 14 milyonluk dev yatırımla, bin kişiye istihdam olanağı sağlayacak tekstil fabrikası kurdu. Kula’da işsizlik sorununa çözüm bulmak ve dışa olan göçü azaltmak amacıyla ilçemizde 14 milyonluk dev yatırım ile 11 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikayı,  Akar Tekstil'e kiraladı. Firma da yapılan istihdam işbirliği protokolüyle, burada 15 milyon lira yatırımla kurduğu tekstil fabrikasında üretime başladı ve 1000 kişiye iş imkanı sağladı.