Kula’da üretim büyüyor, istihdam olanakları artıyor.

24 Eylül 2026 16:40 Kula Belediyesi 10

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Korion Panel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Kemal Tuncay’ı makamında ağırladı.

Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, Korion Panel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Kemal Tuncay’ı makamında ağırladı.

 

Kula Belediyesi ile geçtiğimiz aylarda 10 yıllık kira sözleşmesi imzalayan firma, Akgün Mahallesi’nde bulunan 5 bin 500 metrekarelik alanda yangına dayanıklı yapı bileşenleri ve PVC kaplamalı kompozit panel türevlerinin üretimini gerçekleştirmek üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Çalışmaların tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde üretime başlaması planlanan tesis, Kula’da yeni istihdam olanaklarının oluşmasına önemli katkı sağlayacak. Özellikle istihdamın artırılmasına ihtiyaç duyulan Kula’da faaliyete geçecek yeni üretim tesisinin, iş imkânlarının yanı sıra ticari ve ekonomik hareketliliğe de katkı sunması bekleniyor.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Hikmet Dönmez, Kula Belediyesi olarak ilçemize yatırım kazandıran, üretime ve istihdama katkı sağlayan girişimleri desteklemeye devam edeceklerini ifade ederek, istihdam ve ekonomik hareketliğin artmasına fayda sağlayacak olan Korion Panel İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi Kemal Tuncay’a ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

  • Etiketler
Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.